4 tegen 4 toernooi bij VVSV'09

Geschreven door Cor Brands op . Geplaatst in Prietpraat

Dit jaar gaat het VVSV'09 helaas niet lukken om een herentoernooi te organiseren op zaterdag 4 juni 2016. Op deze dag wordt er nog gestreden voor promotie/degradatie, waardoor veel teams niet kunnen garanderen om aanwezig te zijn.
Profielfoto van Vvsv voor kika
Daarom is er besloten om op 4 juni 2016 een 4 tegen 4 toernooi te houden, waarbij leuke geldprijzen zijn te winnen. Het toernooi wordt gehouden op het sportcomplex De Kley in Ulrum en er zal gespeeld worden op een veld ter grootte van een kwart voetbalveld. Het toernooi zal tussen 10:00-11:00 uur beginnen, afhankelijk van het aantal opgaves. De kosten voor deelname bedragen € 20,- per team. Uiteraard is het toegestaan een of meerdere wissels te gebruiken tijdens het toernooi.
Het toernooi staat open voor deelnemers vanaf 16 jaar en men hoeft niet lid van onze voetbalvereniging te zijn. Ook zijn damesteams van harte welkom (bij voldoende opgave komt er een aparte damespoule). Dus geef je snel op vóór 21 mei 2016 via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Graag teamnaam, contactpersoon, e-mailadres en telefoonnummer vermelden) Let op vol=vol
Ook voor verdere vragen kunt u contact opnemen via het e-mailadres.
Het damestoernooi op vrijdagavond 3 juni gaat gewoon door!!!!