Ezinge wint, kunstgras vijand Zeester en drie puntren in Ulrum

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Wat een beetje als een probeersel begon in het bekertoernooi zet Puurvoetbalonline in de competitie door. Voorbeschouwingen op de duels die er door de Ommelander clubs, en een paar buiten het gebied, in het weekend gespeeld worden. Een kleine voorbeschouwing welteverstaan want anders zou het met een voorbeschouwing worden.
Ezinge krijgt rode lantaarndrager Velocitas op bezoek. De Ezingers herstelden zich met een 4-2 overwinning op streekgenoot Zeester van de nederlaag van een week eerder tegen DIO Groningen. Zaterdag treft de ploeg van Johan Middel in Velocitas een ploeg die eindelijk eens van de 0 af wil. De stadjerders, met oud-Warffum-speler Jeffrey Doornbos staat daardoor troosteloos onder aan en zouden bij winst Zeester en v.v. TLC op de ranglijst kunnen passeren. Ezinge blijft bij winst in de buurt van de drie koplopers, Boerakker, Amicitia VMC en Oosterparkers. Met een vierde plaats voeren de Ezingers namelijk de subtop aan zodat er van een prima start van de withemden gesproken mag worden als ze zaterdag, en waarvan ik denk dat het ook gebeurd, van Velocitas winnen.
image-2014-09-26 2
Zeester gaat naar Potetos en dat wordt op het kunstgras van Sportpark ‘Het Noorden’ een lastig verhaal. De Zoutkampers moeten het meer hebben van strijd dan technisch voetbal in tegenstelling tot de gastheren. Daarom voorzie ik een verlies voor Zeester op het kunstgras van sportpark ‘Het Noorden’


VVSV’09
ontvangt WVV voor zijn derde thuiswedstrijd van het seizoen. De eerste ging verloren, de tweede werd remise en de derde wil de fusieclub winnen. Dat zal ook moeten want met een punt uit vier duels mag je spreken van een matige start. Een matige start die nog voor een hopeloze toestand zorgt maar tijd voor een zege wordt het wel. Daarom denk ik dat de mouwen morgen extra omhoog gaan in Ulrum en de drie punten bij de thuisploeg blijven die tegen Harkstede al recht op meer dan een 3-2 overwinning had.