Heracliden ziet ONR na vijf seizoenen terug in de competitie

Geschreven door Jonathan Kamminga op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Op 24 april 2011 was de laatste wedstrijd tussen ONR en de Heracliden in competitieverband. Destijds werd het 1-1 op sportpark Meij, met 3 rode kaarten voor ONR.
Zowel Heracliden als ONR kennen geen gelukkige start van de competitie, ONR won afgelopen zaterdag voor het eerst met 3-1 van CSVH, terwijl Heracliden met 4-0 onderuit ging in Emmen bij Drenthina.
De Meisters wachten nog op de eerste punten van het seizoen, hopelijk kunnen deze aanstaande zaterdag gepakt gaan worden!
Heracliden en ONR kennen geen rijke historie qua gespeelde wedstrijden, het ligt dan ook maar net of ze bij de Friese kant ingedeeld worden of bij de Groninger ploegen.
Begin september verscheen in ‘de Krant’ een interview met Jan Uffels, dit seizoen toegevoegd aan de staf van ONR, waarin hij waarschuwde voor de Heracliden. Hem had het verbaast dat ze gepromoveerd waren ten koste van Vitesse ’63 uit Koekange. Mooi compliment uiteraard, maar de punten zijn hard nodig komende zaterdag voor het overleven in de 2e klasse! Komende zaterdag start de wedstrijd op sportpark Meij om half drie. De leidsman deze middag is dhr. Meiring.