Zaalvoetbalschool 3.0 voor meiden 12-18 jaar

Geschreven door Kim Gall op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

De dames van Drachtster Boys en de KNVB starten, voor het derde jaar op rij, de zaalvoetbalschool voor meiden in de leeftijd van 12-18 jaar. Drachtster Boys hecht belang aan het ontwikkelen en kennis laten maken van jong talent met zaalvoetbal. Uit de afgelopen 2 edities van de zaalvoetbalschool zijn 2 compleet nieuwe teams geselecteerd die nu in de competitie voetballen. Drachtster Boys en de KNVB willen het zaalvoetbal naar een hoger niveau brengen om in de (verre) toekomst met het Nederlandse team ook in Europa mee te kunnen doen en om jong talent op te leiden die kunnen doorstromen naar het 1e team.
Na de herfstvakantie, op woensdag 29 oktober in sporthal de Drait van 16.00-17.30uur, starten de in totaal 10 clinics onder leiding van professionele trainers van Drachtster Boys (Jos Alkema en Teuny Bosma), de KNVB en de Nederlandse Bondscoach dameszaal (Marius Privee). Daarnaast zullen speelsters van het eerste team, die in de landelijke eredivisie voor vrouwen spelen, de speelsters begeleiden.

In de clinics zullen specifieke zaalvoetbal technieken worden behandeld. Daarnaast positiespel in partijvorm, de penalty shoot-out en het trucje van de week.

De clinics zijn gratis, maar je dient je wel in te schrijven. Vol=vol.

Inschrijven of informatie via de website Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.