Zuidhorn maatje te groot voor Gorecht A2

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Het begon zaterdag nog zo mooi voor Gorecht A2. Tegen Zuidhorn A1 kwam het weliswaar met 1-0 voor maar uiteindelijk waren de gasten een maatje te groot voor de thuisploeg en werd het een 1-9 nederlaag.
Gorecht A2 kreeg zaterdag Zuidhorn A1 op bezoek. Zuidhorn had nog maar twee duels gespeeld maar had deze beide duels, tegen Niekerk en Noordster ruim gewonnen. Dat betekende dat er zaterdag een sterke tegenstander naar de Koepel kwam als opponent van Gorecht A2.

De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op een verrassende 1-0 voorsprong. Nog voor de rust stelden de gasten orde op zaken en stond het na vijfenveertig minuten 1-3 in het voordeel van Zuidhorn. Na de rust werd het tempo door de bezoekers nog wat meer opgevoerd en werd het kwaliteitsverschil duidelijk zichtbaar. De eindstand werd uiteindelijk 1-9 in het voordeel van de gasten waar trainer Bert van der Meer zich in kon vinden.,, We zijn vandaag tegen een hele sterke tegenstander hard onderuit gegaan. We kwamen nog wel op 1-0 maar iedere fout werd gelijk afgestraft. De eerste helft ging redelijk gelijk op maar in de tweede helft gooiden zij het tempo omhoog en zag je het kwaliteitsverschil. Zuidhorn was duidelijk een maatje te groot. Wat dat betreft hebben we volgende in Noordster een tegenstander die waarschijnlijk meer gelijkwaardig aan ons is.