Trainer Pascal Mulder ontslagen bij koploper Pelikaan S

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Pelikaan S-trainer Pascal Mulder is na de uitwedstrijd tegen HS’88, die met 6-0 werd gewonnen, ontslagen. De trainer wilde zijn eigen koers varen waar voorzitter Wim Bulten het niet mee eens was.
Pascal Mulder is ontslagen bij Pelikaan S. Mulder, die aan zijn tweede seizoen in Oostwold bezig was, en voorzitter Wim Bulten zaten niet meer op een lijn zodat de voorzitter na afloop van het duel in Hoogezand zijn trainer vertelde dat er een einde aan de samenwerking kwam.
Het rommelde al een tijdje in Oostwold met nu dus met het ontslag van de trainer als resultaat. Pelikaan S won vanmiddag, met Mulder op de bank, nog met 6-0 van HS’88 zodat Mulder de twijfelachtige eer heeft om als trainer van een koploper de laan uitgestuurd te worden.
Direct na het ontslag van Pascal Mulder klonken er in voetballand wonderland al namen van kandidaten die in Oostwold in de trainersvacature moeten voorzien. Voorlopig zijn het echter nog maar geruchten en zal de komende dagen blijken of een van de namen die genoemd worden ook daadwerkelijk de nieuwe trainer van Pelikaan S wordt.