Bedum D1 - SJO VV Winsum D1 (5-2)

Geschreven door Jelmer Meinardi op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Een ochtendzonnetje, dauw op de velden en een onderonsje tegen Winsum D1. De perfecte ingrediënten voor een leuke wedstrijd. Een wedstrijd die je als Bedumer en als Winsumer natuurlijk niet wilt verliezen.
 Na het fluitsignaal van scheidsrechter Stefan Mulder kon de wedstrijd om 9:00 beginnen. Waar de Winsumers sterk uit de startblokken kwamen, waren de jongens van Bedum D1 nog zoekende. Dit resulteerde al snel in een terechte 0-2 achterstand. Gelukkig wisten de Bedumers zichzelf te herpakken. Voor de rust werden er maar liefst 4 goals gescoord waardoor er een 4 - 2 stand op het scorebord kwam te staan in het voordeel van Bedum D1.

 In de tweede helft was het wederom Winsum D1 dat sterk begon. Keeper Walter Snitjer redde in een 1 tegen 1 situatie met de spits van Winsum knap, waardoor de 4-3 uitbleef. In het slotakkoord scoorde Bedum D1 de 5-2 waardoor de 3 punten in Bedum bleven.  Aanstaande dinsdag spelen wij (SV Bedum) thuis om 18:30 een oefenduel tegen GVAV D1 gevolgd door een competitie wedstrijd op zaterdag 20 september tegen Helpman D1. GVAV D1 won met maar liefst 2-5 van FC Groningen D2 en speelde in de beker 3-3 tegen Helpman D1. We kijken uit naar deze mooie wedstrijden.