Het bekeravontuur van SV Bedum D1

Geschreven door Jelmer Meinardi op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Het bekeravontuur van SV Bedum D1 een kort overzicht.


SV Bedum
D1 - Be Quick D1

Na een flitsende eerste helft waarin we meer dan 2 goals hadden moeten maken, geeft D1 de overwinning helaas in de tweede helft in de laatste minuut van de wedstrijd uit handen. We kijken echter naar de ontwikkeling van de jongens en zijn trots op wat ze de eerste helft hebben laten zien. Ruststand (2-0) Eindstand (2-2)

SV Bedum D1 – SJO VV Winsum D1

SV Bedum D1 kon door de 9-0 overwinning op SJO VV Winsum D1 op 8 september de eerste plaatst overnemen van Be Quick D1. Er moest dan gewonnen worden van Velocitas D1 om net als Be Quick D1 op 7 punten te komen. Het doelsaldo sprak daarbij in het voordeel van de Bedummers. Zou de eerste plek bereikt worden, dan stroomde het D1 team door naar de knockoutfase van de bekerpoule.

Velocitas D1 – SV Bedum D1

SV Bedum D1 won de beslissende bekerwedstrijd tegen Velocitas 1897 D1 en bereikt daardoor de knock-out fase van het bekertoernooi! In een wedstrijd die door sommige spelers van SV Bedum als onnodig hard werd ervaren trokken onze jongens uiteindelijk aan het langste eind en wonnen na een 1-1 ruststand met 1-4.

Door deze overwinning hield de ploeg de in de 2e divisie uitkomende D-selecties van Be Quick 1887 en Velocitas 1897 af van verder bekeren. Een fantastische start van dit seizoen! Ook competitiegenoot SJO Winsum (komende zaterdag thuis wederom tegenstander) is hierdoor uitgebekerd.