Nieuwe hoofdsponsor v.v. Kloosterburen

Geschreven door Eric Huizinga op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Na 3 jaar hoofdsponsor te zijn geweest gaf Europlant Aardappel B.V. aan te willen stoppen als hoofdsponsor bij de vv Kloosterburen. Europlant blijft echter wel als bord en balsponsor actief voor de vereniging.
Bij de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor kwamen we toevallig, tijdens het carnaval, in gesprek met een aantal boeren uit het dorp. Wat als een onschuldig gesprek begon, heeft als resultaat een nieuwe hoofdsponsor opgeleverd, te weten, "Kloosterboeren", agrariërs uit de Regio.

 50 boeren uit Kloosterburen en wijde omgeving zijn samen hoofdsponsor geworden bij de vv Kloosterburen. Een geweldige samenwerking tussen de voetbalvereniging en 50 ondernemende boeren uit de regio. Mooi dat de agrarische sector de krachten bundelt en zo de leefbaarheid in het dorp stimuleert. Als gevolg van deze sponsorovereenkomst hebben we bij de vv Kloosterburen tal van aanmeldingen binnen gekregen van aanverwante bedrijven die ons ook willen sponsoren. Dit zijn bedrijven die allemaal actief zijn op de agrarische markt en zich graag willen verbinden aan de vv Kloosterburen. Deze bedrijven gaan we presenteren op de "boeren-side" achter een van de doelen op het mooie sportpark in Kloosterburen.

De presentatie van onze nieuwe hoofdsponsor  "de Kloosterboeren"  en de nieuwe tenues zal plaats vinden op zondag 5 oktober op het sportpark te Kloosterburen voorafgaand aan de competitie wedstrijd tegen Warffum 1.