Trainer Theo Migchelsen opgestapt bij Groninger Boys

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Theo Migchelsen is vertrokken als trainer van Groninger Boys. De spelersgroep en trainer zagen geen basis om tot een goede samenwerking te komen waarop Migchelsen besloot om zijn contract te beëindigen.
Groninger Boys kan op zoek naar een nieuwe trainer nadat Theo Migchelsen te kennen gaf dat hij geen heil in een verdere samenwerking zag. Bestuurslid Bert Nout zal voorlopig de taken van Migchelsen over nemen.

Bij Groninger Boys was men onaangenaam verrast door het besluit van Migchelsen al wist het bestuur, zo vertelt Bert Nout, dat er wat speelde tussen de spelersgroep en Migchelsen. ‘De spelersgroep was al bij ons geweest met het verhaal dat er geen klik was met Theo. Daarop hebben we Theo uitgenodigd om zijn verhaal te vertellen. Vervolgens hebben we in overleg besloten om de trainer en spelersgroep drie weken de tijd te geven om weer op een lijn te komen. Theo heeft daar uiteraard nog eens over nagedacht en toen besloten om toch niet als trainer van Groninger Boys verder te gaan. Uiteraard betreuren wij zijn besluit. Helemaal omdat hij nog maar een paar weken bij ons als trainer actief is. Maar als vereniging moeten we verder en vandaar dat we op zoek gaan naar een andere trainer.”

Bert Nout zal voorlopig als trainer fungeren omdat Groninger Boys eerst rust in de tent wil. ‘Dat hebben we inderdaad zo afgesproken. Ik neem voorlopig de functie van hoofdtrainer over. Hoelang dat gaat duren is nog niet bekend omdat we geen overhaaste beslissingen willen nemen. We willen eerst weer rust in de selectie zodat iedereen zich weer op het voetballen kan concentreren”, aldus Bert Nout die zondag in het thuisduel tegen Wolvega voor de eerste keer als trainer van Groninger Boys zit.