Geslaagd kampweekend FC LEO

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Jeugdkamp FC LEO wederom groot succes.

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus organiseerde FC LEO voor de 26e keer het jeugdkamp voor F tot en met C jeugd. Normaal wordt dit jeugdkamp aan het einde van het seizoen georganiseerd maar door omstandigheden was dit er niet van gekomen.
Op de vrijdag konden diegene die blijven slapen vanaf 18:30 uur hun tenten op komen zetten. Om 19:00 uur volgde traditioneel de wedstrijd tussen de F-jes en hun moeders. Hoewel de moeders zich versterkt hadden moesten ze zich neer leggen bij een overwinning voor de F-Jes. Vanaf 20:30 uur was het de hoogste tijd voor een hindernis parcours op het hoofdveld waarna werd afgesloten met het eten van een snack (frikandel).

Op zaterdag werd begonnen met een gezamenlijk ontbijt welke door de nachtploeg was gesmeerd gevolgd door het spellen parcours ( ook klaargezet door de nachtploeg) waarmee de sportman van het jaar wordt bepaald. Hier deden 59 jeugdspelers aan mee.

Om 12:30 uur was er voor soep en patat en moesten de tenten weer worden afgebroken. Om 14:00 uur moesten Rick Weijer (keeper B-junioren) en oud eerste elftal doelman Gerhard Tammens er aan geloven bij het afsluitende penalty schieten. Het penalty schieten leverde de volgende winnaars op;

6 en 7 jarigen                       Marjolein Straat

8 en 9 jarigen                     Daan Hofman

10 en 11 jarigen               Sjouke Jan van der Wiel

12 en 13 jarigen               Mathijs Voos

14 en 15 jarigen               Erik Smit

Leiders                            Jilles Littel

Na afloop van het penalty schieten was er de prijsuitreiking waarin de sportman van het jaar bekend werd gemaakt. Na uitgebreid rekenwerk door Pieter Boneschansker kwam hier de volgende top 5 uit

1 Niels Beekman 9.33 pnt

2 Mathijs Voos 8.88 pnt

3 Jort Maring 8.67 pnt

4 Robin vink 8.25 pnt

5 Bas van duinen 8.20 pnt.

De activiteiten commissie dankt de B1 voor hun hulp tijdens het weekend en de kaartclub van FC LEO voor het beschikbaar stellen van een bijdrage waarvoor een groot springkussen kon worden gehuurd.

FC LEO dankt de verenigingen die wilden mee werken bij het verzetten van de bekerwedstrijden die deze jeugd anders had moeten spelen.