Een '2' voor Noordwolde in bekeroverzicht 'Ommelandergebied'

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Dit weekend komen de meeste clubs in actie in het bekertoernooi. Ook de verenigingen in het verspreidingsgebied van de Ommelander Courant komen dan in actie. Twee verenigingen, SC Loppersum en Zeester hebben donderdagavond al gespeeld waarbij Loppersum met 5-1 van Niekerk won en verloor Zeester met 6-1 van Boerakker.
Soms moet je even ergens op gewezen worden als je iets vergeet. Dat is niet erg, in tegendeel zelfs, dat is juist prettig. Zo vergat ik derdeklasser Noordwolde in het overzicht van de ploegen uit het verspreidingsgebied van de Ommelander Courant wat betreft de poulewedstrijden in het bekertoernooi.

Noordwolde start zijn bekeravontuur met een uitduel op de Esserberg waar de zaterdagtak van Be Quick de tegenstander is. De ploeg van Roy Kamps moet in staat worden geacht om de Esserbergbewoners op de knieën te krijgen. Be Quick eindigde vorig seizoen als tiende in de vierde klasse D waar Noordwolde vorig seizoen een klasse hoger dezelfde positie innam. Vandaar dat dit duel een ‘2’ krijgt op het denkbeeldige wedstrijdformulier,