Omlandia Dames 1 Futsal heeft oefenprogramma rond

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Waar de veldvoetballers en voetbalsters ondertussen aan de voorbereiding op een nieuw seizoen zijn begonnen geldt dat ook voor de zaalvoetballers en voetbalsters. Zo heeft Omlandia Futsal dames 1 zijn oefenprogramma voor zijn debuutseizoen als Futsalteam al helemaal rond.
Op vrijdag 15 spelen het team van coach Wichard Slagter tegen de zaaldames van De Heracliden. Pikant detail is dat beide teams elkaar ook in de competitie tegen zullen komen. Een week later, vrijdag 22 augustus, reizen de dames naar Nieuw Roden waar het tweede team van de zaaldamesafdeling van Nieuw Roden de tegenstander zal zijn. Weer een week later, vrijdag 29 augustus, is De Mencke weer het decor als in Uithuizen het derde team van Drs. Vijfje op bezoek komt voor de derde wedstrijd als voorbereiding op het seizoen wat komen gaat. Met het spelen van deze drie oefenwedstrijden hoopt men dan vervolgens klaar te zijn voor de start van de competitie die in de eerste week van september begint.

Omlandia Futsal dames 1 is nog op zoek naar een vaste keepster maar heeft misschien in de persoon van Irene Bos iemand gevonden. Irene Bos, die op het veld voor EKC uitkomt, zal namelijk tijdens de drie oefenduels het doel van Omlandia verdedigen. Na de drie oefenduels hoopt ze vervolgens aan te kunnen geven of ze definitief bij de dames van Omlandia gaat keepen. Waar er dus nog wat onzekerheid is over de keepster is de rest van het team compleet en bestaat uit: Jildau Huitema (Lewenborg veld), Marlies Bijman (Pelikanen veld), Sabine Jansen (SJO Winsum veld), Laureen Afman (SV Bedum veld), Paula Riemersma (Oranje Nassau veld), Danielle Spriensma (geen veldvoetbal) en aanvoerdster Jose de Jonge (Oranje Nassau veld)

)