Scheidsrechter Henk Krans zoekt oefenwedstrijden

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Net als de amateurverenigingen zijn de meeste scheidsrechters weer in voorbereiding op een nieuw seizoen. Dat geldt ook voor Henk Krans die de pensioengerechtigde leeftijd al is gepasseerd maar als scheidsrechter jaarlijks nog tal van jeugdwedstrijden fluit.
Henk Krans
Henk is een scheidsrechter die zich nog steeds optimaal verzorgt en als een regelmatige bezoeker van de centrale trainingen voor scheidsrechters mag worden gezien. Vorige week vroeg Henk of ik op Puurvoetbalonline wilde vermelden dat hij in de voorbereiding graag een aantal wedstrijden wilde fluiten.’ Wat voor de voetballers geldt, is ook op een scheidsrechter van toepassing. Ook wij moeten weer in ons ritme komen. Vandaar mijn oproep dat als er verenigingen zijn die een arbiter zoeken voor een jeugdwedstrijd ze contact met mij mogen opnemen. Mijn telefoonnummer is: 06-16708758.”

Een duidelijke vraag van een echte liefhebber. Een liefhebber waar ik van hoop dat hij een aantal wedstrijden zal krijgen zodat ook Henk weer optimaal geprepareerd aan het seizoen 2014-2015 kan beginnen.