Nederland – Costa Rica op videoscherm in Uithuizermeeden

Geschreven door Roy Streppel op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Op het Johan van Veenplein in Uithuizermeeden zal zaterdag 5 juli het kwartfinale duel Nederland – Costa Rica live te volgen zijn op een groot scherm. Het duel is onderdeel van het Beach Event waarin groots uitgepakt wordt middels een Beach volleybal toernooi, Beach voetbal toernooi en Beach party.

thumb-news-home

Het duel zal worden uitgezonden op een LED scherm van liefst 20m2 en is gratis te aanschouwen. Stichting Beach Event die voor de 6e jaargang verantwoordelijk is voor het evenement in Uithuizermeeden heeft na de plaatsing door het Nederlands elftal het scherm direct weten vast te leggen. Voorzitter Frits Tiekstra noemt het duel wat vanaf het ‘Meister strand’ kan worden bekeken een prachtig affiche. ‘‘We hadden heel stiekem gehoopt op deze plaatsing want dit maakt ons evenement nog unieker en geeft het een speciaal tintje.’’

Al vanaf vrijdag 4 juli kunnen volleyballers het zand op voor het Beach volleybal toernooi. Zaterdagochtend is de jeugd aan de beurt met zandkastelen bouwen en het jeugd Beach voetbal toernooi. Ook is er een grote stormbaan voor klim- en glij plezier. Zaterdagmiddag vindt het senioren Beach voetbal toernooi plaats. Ook is er in de avond ruimte voor een kinderdisco waarop vervolgens het kwartfinale duel van het WK is te bewonderen. Tijdens en na afloop is er een spectaculaire Beach party. Alle onderdelen zijn zonder entree en voor alle leeftijden toegankelijk. Op de website www.beach-event.com vind je alles rondom het evenement van aankomend weekend.