Reünie Astrea groot succes.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Op 21 juni vond er aan de Eikenlaan in Groningen een bijzondere reünie plaats. Een reünie van een vereniging, Astrea, die al een groot aantal jaren niet meer bestaat maar waar tal van coryfeeën uit het amateurvoetbal een groot gedeelte van hun jeugdjaren hebben gevoetbald.

 
Jack Suiveer, Harry Zwiers, Gert Jan Hageman, Martin van Hoek, Eddy van der Veen, Pieter Moes, Jan Albert Land, Johan Raatjes, Adriaan Wachters, Daniël Janssen, Kees Brink, Marcel Melessen, Harry en Henk van Dorland, Gerry de Haan, Lodewijk Mensinga, Geert Sluiman, Harry Slijfer, Herman Slijfer, Dick Nout en Johan Klunder waren nog maar enkele namen van oud-spelers die naar de reünie van Astrea waren gekomen.

Enkele maanden geleden bedachten Gert Jan Hageman en Jack Suiveer dat het misschien leuk zou zijn om eens een keer een reünie te organiseren. Een reünie voor de oud-leden van Astrea de vereniging die later samen ging met Hellas VC en toen als Paddepoel verder ging. De reünie aan de Eikenlaan mocht als zeer geslaagd worden beschouwd waar onder het genot van een BBQ en een al of niet alcoholische versnapering de anekdotes talrijk te noemen waren.