Nieuws rond het duel RWE Eemsmond-FC Groningen

Geschreven door Jack van Dijken op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Nog een aantal dagen, en dan is het al weer zover. Voor de zesde keer wordt de eerste oefenwedstrijd van FC Groningen tegen RWE Eemsmond gespeeld in de gemeente Eemsmond. Op die avond worden er GEEN WK-wedstrijden gespeeld. Dus een ideale gelegenheid om weer eens het echte gras te ruiken. FC Groningen is het nieuwe voetbalseizoen op 22 juni begonnen met de eerste training. Nieuwe spelers die u in de eerste oefenwedstrijd kunt volgen en beoordelen zijn Danny Hoesen (23 jaar, spits, ex Ajax), Dino Islamovic (20 jr, aanvaller, ex Fulham FC), Jarchinio Antonia (23 jr, rechtsbuiten, ex Go Ahead Eagles) en Sergio Padt (24 jr, doelman, ex Ajax en KAA Gent).
eemsmond

Koop uw toegangskaart als het mogelijk is bij de voorverkoopadressen. Klik hier voor het overzicht. Als u een kaart in de voorverkoop aanschaft, kunt u vrijdagavond eenvoudig langs de kassahokjes lopen en bent u snel binnen. Nóg een aantrekkelijk voordeel: in samenwerking met de gemeente Eemsmond en Arriva arrangeren wij voor u een combi-regeling. U reist tussen het Hoofdstation van Groningen en Roodeschool gratis op vertoon van uw toegangsticket.Vanaf station Roodeschool is het slechts drie minuten wandelen naar de ingang van het sportpark! Deze aanbieding is aanstaande vrijdag 27 juni geldig van 17 uur tot 23.55 uur.

Komt u op uw fiets, dan kunt u uw stalen ros stallen op de groenstrook nabij het sportpark.
Komt u in auto, carpool dan zoveel als mogelijk. Let op de stopverboden in het dorp! Parkeren kunt u doen langs de Tilweg, buiten de bebouwde kom. Let ook hier op stopverboden.

Aan beide zijden van de Zuster Korttestraat staan verkeersregelaars u te woord als u vragen heeft. Genodigden hebben een brief ontvangen hoe zij dienen te rijden voor een genodigdenparkeerplaats. De verkeersregelaars kunnen vragen naar deze brief. Het sportpark opent de deuren om 17:30 uur. Op het sportpark is een snacktent. In een grote overdekte tent en op het terras alsmede op enkele verkoophoeken kunt u drinken kopen. De muntverkoop voor de consumpties is direct bij de hoofdingang.

De penalty-shootout is in de rust van het duel tussen RWE Eemsmond en FC Groningen. Zeven spelers van dito verenigingen strijden dan om de bokaal en de medailles. Dit alles onder deskundige leiding van Simon v.d. Berg en Alma Werkman. Verder is de merchandising van FC Groningen aanwezig en is te vinden vlakbij de kantine en het terras. Wij hopen u vrijdag te begroeten.