Oefenwinst RWE Eemsmondteam tegen VVSV'09

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Het RWE Eemsmondteam speelde donderdagavond zijn tweede oefenwedstrijd in aanloop naar het treffen tegen FC Groningen op 27 juni. In Kantens won het team van Gerard Heun en Geert-Jan Zijlstra met 12-1 van VVSV’09.

image-2014-06-17 (3)

 Na zes minuten stond het al 2-0 voor het RWE-team dat nog voor de pauze uitliep naar een 6-0 voorsprong. In de tweede ging het RWE-team verder met scoren en kwam er uiteindelijk een 12-1 eindstand tot stand. Een eindstand waar Gerard Heun een dubbel gevoel bij had. ‘Aan de ene kant heb ik leuke aanvallen gezien maar liever had ik wat meer tegenstand gehad. We moeten echter niet vergeten dat het seizoen er voor VVSV’09 opzit en mijn spelers nog een doel hebben waar ze voor spelen. Gelukkig konden we wel bepaalde dingen proberen want zo speelde Aalderd Duinkerken centraal achterin en speelden Frank de Boer en Jeroen Linstra centraal op het middenveld. Ik moet zeggen dat het centraal achterin spelen van Aalderd en het centraal spelen van Jeroen en Frank mij uitstekend is bevallen. En verder merk je duidelijk dat we al een keer meer getraind hebben. De spelers kennen elkaar nu wat beter en dat zag je tegen VVSV,09, dat komt het spel ten goede.”

De doelpunten voor het RWE Eemsmondteam werden gescoord door

Robin Zuidema 3x, Jeroen Linstra 3x, Richard Haan 2x, Frank de Boer 1x, Louis de Blécourt 1x, Mark de Boer 1x, Ronny Bakker 1x.

De selectie van Gerard Heun zal dinsdag 24juni nog een oefenduel spelen als op sportpark Uitwierde in Delfzijl NEC Delfzijl de tegenstander zal zijn. Het duel in Delfzijl begint om 19.30 uur.