RWE Eemsmondteam speelt tweede oefenduel in Kantens

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Donderdag 19 juni speelt het RWE Eemsmondteam zijn tweede oefenwedstrijd. In Kantens zal VVSV’09 als tegenstander fungeren. Het eerste oefenduel werd in Zandeweer gespeeld waar Poolster met 2-0 te sterk was voor de formatie van Gerard Heun.image-2014-06-17 (3)

Foto: Jan Huizinga

Een resultaat wat Heun graag anders had gezien maar waar de ‘Spiekster’ van vond dat het resultaat niet het belangrijkste was. ‘Over de eerste helft waren we als technische staf ontevreden. We speelden eigenlijk te aanvallend wat natuurlijk vreemd klinkt uit de mond van een trainer die graag op de aanval speelt. We moeten in de oefenduels ons echter een speelwijze aanleren zoals we ook tegen FC Groningen zullen komen te spelen. We zullen namelijk niet het grootste gedeelte van het duel op de helft van de tegenstander te vinden zijn. Die speelwijze ging in de tweede helft tegen Poolster al beter en daar wil ik tegen VVSV’09 een vervolg op zien.”

Duidelijke woorden van Gerard Heun voorafgaand aan het tweede oefenduel die donderdagavond om 19.30 uur in Kantens zal beginnen.