Nieuwsbrief COVS met nieuws over het WK, trainingen en promototie

Geschreven door Marcel Bellinga op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

De nieuwste nieuwsbrief van de scheidsrechtersvereniging staat weer online

.logo covs


Vul nu de WK-poule in, kan nog tot 12 juni 18.00 uur

Nog een weekje en dan begint het WK voetbal in Brazilië. Wil je jouw voetbalkennis testen,
kans maken op een leuk bedrag én onze vereniging steunen? Doe dan mee aan WK-poule.
Kost slechts vijf euro per deelname. Iedereen mag meedoen! Ga naar onze site(http://www.covsgroningen.nl/?p=6953) en vul in voor 12 juni 18.00 uur. Je kunt ook het
deelnameformulier in de bijlage bij deze mail/nieuwsbrief invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Trainingen hervat op 3 juli, in nieuwe seizoen trainen van 20.00 – 21.15 uur

Komend seizoen gaan we op dinsdag en donderdag van 20.00 – 21.15 uur trainen op het fonkelnieuwe kunstgras van sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Vanaf 3 juli hervatten we de trainingen op de donderdagavond, vanaf 2 september gaan we ook dinsdags weer los. Meer weten: http://www.covsgroningen.nl/?p=7307.

REF United op weg naar NK veld 14 juni, supporter kunnen nog mee

Gaan onze voetballers na de vierde plek vorig jaar en de derde plek op het NK zaal eerder dit jaar, nu wel voor de finale tijdens het NK veld 2014 voor COVS-teams. Aan de voorbereiding zal het niet liggen. Onder leiding van trainer Johan Wardenier en leider Marije Deuring is afgelopen week getraind en wordt komende woensdag 11 juni een heuse oefenwedstrijd tegen COVS Drachten gespeeld. Op 14 juni vertrekt de bus naar Hellendoorn. Wil je ook mee met de bus? Dat kan! Lees er alles over op onze site:
http://www.covsgroningen.nl/?p=7304.


Eerste promoties bekend: Sam Dröge naar landelijke lijst

Zoals elk jaar rond deze tijd worden de komende dagen de promoties van scheidsrechters bekend gemaakt. Op onze site bieden we een overzicht, dat we regelmatig zullen bijwerken. Inmiddels is bekend dat Sam Dröge promoveert naar de landelijke lijst. Hij mag daardoor duels in de topklasse gaan leiden. Van harte! Kijk op onze site voor het overzicht: http://www.covsgroningen.nl/?p=7312.

Kijk ook regelmatig op www.covsgroningen.nl, ‘like’ ons op facebook