Stephan Haan moet waarschijnlijk twee 'toetjes' missen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Twee weken geleden maakte Gerard Heun zijn definitieve selectie bekend voor het duel tegen FC Groningen. Achttien spelers nodigde de trainer van ZEC uit en die we de komende weken via www.eemsmondvoetbalt.nl en www.puurvoetbalonline.nl gaan voorstellen.

image-2014-06-04

Stephan Haan hier links vooraan op elftalfoto De Heracliden

Of Stephan Haan zal spelen tegen FC Groningen is nog allerminst zeker. De allrounder van De Heracliden raakte namelijk op zaterdag 25 mei in het eerste duel tegen Vitesse’63 zwaar geblesseerd aan zijn knie. Onderzoek in het ziekenhuis zal moeten uitwijzen of trainer Gerard Heun een vervanger voor Stephan Haan moet oproepen. De 2 4jarige Stephan Haan mag een echte allrounder genoemd worden. De speler van De Heracliden kan namelijk als rechterspits, rechtermiddenvelder, rechtsback en als centrale verdediger uit de voeten. Daardoor is Haan voor zijn trainer Jeroen de Munck een belangrijke pion wat voor Gerard Heun reden genoeg was om Stephan Haan uit te nodigen voor het duel tegen FC Groningen.

Helaas voor Jeroen de Munck en misschien ook voor Gerard Heun raakte de aan een prima seizoen bezig zijnde voetballer in Koekange dus geblesseerd zodat de kans aanwezig is dat hij beide toetjes, het laatste nacompetitieduel tegen Vitesse’63 met De Heracliden en het duel met het RWE Eemsmond Team tegen FC Groningen, aan zich voorbij moet laten gaan. Iedereen hoopt uiteraard dat knieblessure minder ernstig is dan het zich liet aanzien maar helaas, Haan is een speler die al het nodige blessureleed heeft ondervonden.

Dus wordt het afwachten voor Gerard Heun of hij een beroep kan doen op de allrounder maar de huidige trainer/coach van het RWE Eemsmond Team een beetje kennende zal hij er niet over peinzen om ook maar enig risico met welke speler dan ook te nemen.

Bron: www.eemsmondvoetbalt.nl