Drie teams SJO STEO kampioen op zaterdag 24 mei 2014

Geschreven door Arend Koenes op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Het was een schitterende dag voor de SJO STEO. Bij de samenwerkende jeugdopleiding van de SV TEO en v.v. Stedum werden op zaterdag 24 mei maar liefst 3 (van de 10) teams kampioen in het eerste samenwerkingsjaar. Dit kunnen er overigens ook nog 4 worden als F2 volgende week haar laatste wedstrijd ook weet te winnen.

E2 kampioen door 5-3 overwinning op VVSV E3
STEO E2 deed wat werd verwacht, maar het was zeker een spannende pot om 9 uur in Ten Post. Na een achterstand van 0-1 kwamen de 'mannen/vrouwen' van leiders Hendrik en Stefan Rijsdijk goed terug in de wedstrijd. Een 3-1 ruststand werd omgezet in een eindoverwinning van 5-3. Een topprestatie van dit team en daarmee 1e kampioen ooit van de SJO STEO.

e2
                       

De kampioenen van STEO E2

 E1 kampioen door 4-1 overwinning op Loppersum E1
E1 leek op de vrijdagavond nog kansloos voor de titel. De Pelikanen stonden immers op doelsaldo ruim voor en zouden toch wel winnen van Viboa/Hunsingo E4. Maar het liep toch even anders! Om ca. half 11 (de aanvangswedstrijd van E1 tegen Loppersum E1) kwam er bericht dat De Pelikanen E2 (zeer verrassend) verloren hadden (2-5). Voor E1 was nu een gelijkspel of winst tegen Loppersum (uit 2-2) genoeg voor de titel. Met een prima pot voetbal, met aantal fantastische doelpunten, lieten de toppers van Andries en Lukas zien dat ze de beste ploeg waren in de voorjaarsreeks (4-1).


e jun 
De kampioenen van STEO E1


C-junioren kampioen door 0-1 overwinning op WEO C
Wie rond de winterstop had gezegd dat de C-ers kampioen zou worden, was vast en zeker voor ... verklaard. WEO was immers de titelkandidaat bij uitstek. Dat het in het voetbal gek kan lopen en dat je op de laatste wedstrijddag toch nog kampioen kunt worden lieten de C-ers vandaag zien, door met 0-1 te winnen van directe concurrent WEO C1. Een fantastisch resultaat van dit 12-koppig team. Smetje op de wedstrijd vandaag was wel de spaakbeenbreuk van Tim Ypey.

Ook hier geldt, zeg iets niet met woorden als je de foto's hebt.
Voor meer foto's zie - http /www.mijnalbum.nl/Album=GWVOPPIO (met dank aan Bert Merema)

cjunDe kampioenen van STEO C (met inzet Tim Ypey met arm in mitella). Op de foto missen verder Wesley Bus en Martin Ypey.

De feestvreugde na afloop van C-ers van enorm!

Zo eindigde een mooie zaterdag voor de SJO STEO met 3 kampioenschappen, wie had dat gedacht! Volgende week kan F1 (bij winst) de 4e kampioen worden, wie weet ................ weer een feestje.