FC Groningen een week eerder naar Roodeschool

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Door het succes van FC Groningen in de nacompetitie is het voorbereidingsprogramma van de eredivisionist gewijzigd. De ploeg van trainer Erwin van der Looi en Dick Lukkien zal namelijk zijn eerste wedstrijd in een van de voorronden van het Europa League Toernooi op 17 juli gaan spelen en waar vervolgens een week later de return al afwerken.

eemsmond

Dit alles betekent dat FC Groningen een week eerder aan de voorbereiding op het seizoen 2014-2015 gaat beginnen. Een voorbereiding die nu op zondag 22 juni zal starten en waarin het eerste oefenduel op vrijdag 27 juni gespeeld zal worden. Dan zal het RWE Eemsmondteam namelijk als eerste tegenstander fungeren van de ‘Trots van het Noorden’ die veel Groninger voetballiefhebbers op zondag 18 mei in extase wist te brengen door het laatste duel tegen AZ met 3-0 te winnen.

Het duel zou eerst op vrijdag 4 juli gespeeld worden maar in overleg met de stuurgroep RWE Eemsmond en de ontvangende vereniging, Corenos uit Roodeschool is men tot deze datum gekomen waarbij er om 19.00 uur afgetrapt zal worden.

Bron: www.eemsmondvoetbalt.nl