SV Bedum zondag 4 in actie voor Stichting Dappere Dochters

Geschreven door Marco Veldman op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Op zondag 25 mei a.s. speelt S.V. Bedum zon.4 een benefietwedstrijd tegen GOMOS 5.

logo                          svBedum

Deze wedstrijd staat in het teken van het goede doel, namelijk de stichting “Dappere Dochters”. Als het gevolg van het overlijden van Maran (in december 2012) en Karlijn (in september 2013) hebben hun ouders Aalderd en Mariëlle Duinkerken in maart 2014 Stichting” Dappere Dochters” opgericht. De doelstelling van Stichting “Dappere Dochters” is:

Ondersteuning bieden aan zieke kinderen en hun ouders door middel van doelgerichte acties op het gebied van sociaal en maatschappelijk vlak. Dit alles ter nagedachtenis aan de dappere dochters Maran en Karlijn”

Wij van S.V. Bedum zondag 4 wil de stichting een mooi bedrag aanbieden. Om dat te bewerkstelligen zijn er rondom de wedstrijd een aantal activiteiten georganiseerd, zoals:

* Het “Rad van fortuin” met mooie prijzen.               

* Penaltybokaal: probeer onze keeper Jan Medema, of de keeper van zondag 1, Klaas Jan Heemstra te passeren.

* Leef je uit op het springkussen.

* Tegen een gering bedrag de wedstrijd vanuit een verreiker bekijken.

Verder zijn er natuurlijk hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Vanaf 10:00 uur bent u van harte welkom op sportpark Bedum. De wedstrijd begint om 11:00 uur. De entree bedraagt € 2,-, hiervoor ontvangt u ook het programmaboekje.

Wij hopen open een groot aantal bezoekers, zodat we een mooi bedrag aan de stichting kunnen aanbieden. Dus: TOT zondag 25 mei!!