VVSV'09 vertrekt van sportpark Toerkamp

Geschreven door Bestuur Zeester op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Onderstaand bericht ontving ik van het bestuur van de v.v. Zeester. Het bericht gaat over de aanstaande verhuizing van VVSV’09 naar Ulrum en de overname van het sportpark in Zoutkamp door Zeester.

87da436808-Logo20definitief
Vandaag ontvingen wij van gemeente de Marne een schriftelijke bevestiging dat VVSV’09 de huur van de voetbalvelden in Zoutkamp beëindigd. Per 15 juni zal VVSV’09 het complex verlaten.

In de afgelopen weken heeft vv Zeester met VVSV’09 onderhandeld over de inboedel van het complex de Toerkamp. In eerste instantie werd maar liefst € 9.300 voor de complete inboedel gevraagd. Voor enkele spullen van ruim 15 jaar oud werd nagenoeg de nieuwwaarde gevraagd. Ook voor de lichtmasten die van de gemeente zijn moest worden betaald. De vier mobiele pupillen doeltjes die er nu staan zijn nog aangeschaft door de gemeente Ulrum. Hierop besloten wij een tegenbod te doen van € 570,- op enkele items uit de inboedel. Na een nieuwe taxatie van VVSV’09 besloot het bestuur van de vertrekkende vereniging met de vraagprijs te zakken tot € 5.000. Als Zeester hier niet mee akkoord gaat dan voelt VVSV’09 zich genoodzaakt om de oude spullen uit Zoutkamp weg te halen.

Het grootste deel van de inboedel kunnen wij als vv Zeester kosteloos vervangen door giften van leden en sponsors etc. Alleen zaken als doelnetten, mobiele doelen en cornervlaggen zullen we nieuw moeten aanschaffen. De nieuwe aanschafprijs hiervan schatten we op ongeveer € 3.500 euro. Hierop hebben we besloten niet verder met VVSV’09 te onderhandelen over de inboedel omdat de vraagprijs en ons aanbod te ver uit elkaar liggen.

Met behulp van onze nieuwe leden, sponsoren en donateurs weten we zeker dat vv Zeester sportpark Toerkamp m.i.v. het nieuwe voetbalseizoen weer opnieuw heeft ingericht. Mocht u over de aanschaf van de inboedel nog tips of ideeën hebben dan horen wij het graag. We zijn verheugd dat we met de huur van Toerkamp, het sportcomplex nog vele jaren open kunnen houden, niet alleen voor de voetbalvereniging Zeester maar ook voor de kinderspelweek, schoolsportdag, avondvierdaagse, stratenvolleybal en andere activiteiten in Zoutkamp.

 Tot ziens op Sportpark Toerkamp, Bestuur vv Zeester.