Gerard Heun maakt voorlopige selectie RWE- Eemsmondteam spoedig bekend.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Gerard Heun komt volgende week met voorlopige selectie van het RWE-Eemsmondteam dat op 4 juli tegen FC Groningen zal spelen.
eemsmond


Gerard Heun zal in samenspraak met Geert-Jan Zijlstra een selectie samenstellen uit spelers van de zeven voetbalverenigingen uit de gemeente Eemsmond. Een selectie die op 10 juni voor de eerste keer gaat trainen. Dat zal verder op alle dinsdagen gebeuren tot aan 4 juli. De donderdagen zullen in principe in het teken staan van een aantal oefenduels.

Het eerste oefenduel is al bekend, want op donderdag 26 juni speelt het RWE-Eemsmondteam een oefenduel tegen NEC Delfzijl. De nieuwbakken fusieclub zal dan in Delfzijl om 19.30 uur als gastheer fungeren voor Gerard Heun en zijn selectie.

Een selectie waar Gerard Heun van hoopt dat spelers met evenveel plezier en enthousiasme naar het duel tegen FC Groningen zullen toeleven dan de technische staf. ´Ik denk dat ik ook namens Grico, Gerrit en Geert-Jan spreek als ik zeg dat wij er erg veel zin in hebben. Ik hoop dat we dat ook op de selectie kunnen overbrengen. Daar ben ik eerlijk gezegd wel van overtuigd want in grote lijnen heb ik onze selectie al op papier staan. Doordat het allemaal op wat kortere termijn moest gebeuren dan gepland heb ik samen met Geert-Jan een lijst met spelers gemaakt die we gaan benaderen. Dat zal allemaal zo snel mogelijk gebeuren want de tijd is nog maar kort. Ik vind het belangrijk dat clubs en spelers vroegtijdig geïnformeerd worden.”

Duidelijke taal van Gerard Heun die verder hoopt nog twee oefenduels aan het voorbereidingsprogramma te kunnen toevoegen. ‘Dat hoop ik echt en mocht er een club geïnteresseerd zijn dan mogen ze contact met mij opnemen via 06-138149711. “

Bron: www.eemsmondvoetbalt.nl