Pelikaan S speelt oefenduel tegen FC Emmen

Geschreven door Pelikaan S op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Het ambitieuze Pelikaan-S, de kersverse kampioen van de 5e klasse zaterdag, heeft niet te klagen over belangstelling. De club is waarschijnlijk de meest bekende amateurclub van (Noord) Nederland.  En dat legt de vereniging geen windeieren.
PelikaanS

Voorzitter Wim Bulten: “ Natuurlijk zorgen wij voor aandacht. We zijn een ambitieuze club en dan moet je meer willen dan alleen maar wedstrijden spelen. De zaken daar omheen zijn minstens zo belangrijk. Ik ben natuurlijk voorzitter, maar in eerste plaats ben ik supporter. En als supporter wil ik vermaakt worden. Daar zorgen we voor bij Pelikaan-S.”

Het actieve bestuur van de club denkt daar net zo over.  Op dinsdag 13 mei komt FC Emmen naar Oostwold om te oefenen tegen de nieuwe selectie van Pelikaan-S. Op het sportpark bij Multifunctioneel Centrum de Gaveborg is de aftrap om 19:30 uur.

De wedstrijd wordt geleid door Roelof Luinge (foto), jarenlang scheidsrechter betaald voetbal. De toegang bedraagt slechts € 5,-. Na afloop verzorgt  Lytse Hille een spetterend optreden in sportcafé de Gaveborg.