Geslaagde keepersdag Keeperscenter Noord

Geschreven door Grijpskerk op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Onder geweldige weersomstandigheden vond op 29 april de keepersdag bij v.v. Grijpskerk plaats. De keepersdag, voor jeugdkeepers van 6 t/m 16 jaar, werd georganiseerd door Keeperscenter Noord.

image-2014-05-01

De keepersdag bestond uit twee delen, een ochtend- en middagtraining. Tijdens de ochtendtraining werden alle basistechnieken getraind door de 70 deelnemers. Basistechnieken zoals oprapen, vangen, vallen en duiken kwamen aan bod. Elk groepje werd begeleid door een enthousiaste keeperstrainer. Na een goed verzorgde lunch, aangeboden door v.v. Grijpskerk, begonnen de deelnemers s ’middags aan een circuittraining. Deze bestond uit diverse oefeningen waarbij de basistechnieken, die in de ochtend getraind waren, weer aan bod kwamen.

 De jeugdkeepers hebben alles gegeven en dat leverde hún een pluim van de organisatie op. Ze hebben tijdens de dag veel geleerd, plezier gehad en gingen moe maar voldaan weer naar huis. Keeperscenter Noord was na afloop zeer tevreden over de keepersdag en over de samenwerking met v.v. Grijpskerk.