Deelnemers 2e Monique van der Veen Toernooi gezocht

Geschreven door com.Monique v/d Veen Toernooi op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Ter nagedachtenis aan onze overleden oud keepster Monique van der Veen organiseren wij jaarlijks een damestoernooi op tweede pinksterdag. Vorig jaar was de aftrap van dit toernooi en werd deze dag een groot succes. Het toernooi vindt plaats op Sportpark Coendersborg in Groningen. (CVV Oranje Nassau).

image-2014-04-30

Het idee achter dit evenement is zoveel mogelijk geld inzamelen voor stichting Danielle. Deze stichting realiseert wensen van ongeneselijk zieke jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Vorig jaar hebben we met z’n allen ruim € 2.500,- aan Stichting Danielle kunnen schenken. Al het inschrijfgeld, giften en opbrengsten van activiteiten op de dag zelf, gaan rechtstreeks naar de stichting.

Het toernooi vindt dit jaar plaats op 9 juni. Er wordt gespeeld in 2 poules. Buiten het voetballen om zijn er enkele activiteiten voor de jeugd. Ook dit jaar wordt er weer op originele wijze geld ingezameld voor Stichting Danielle. Wil je met jouw team meedoen, stuur dan zo spoedig mogelijk een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijfgeld bedraagt  € 75,- per team.

Saskia van Bruggen
Monique Remmers
Mariëlle Schur
Heinrich Maychrzak