www.eemsmondvoetbalt.nl nu ook op Twitter en Facebook te volgen

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

De website www.eemsmondvoetbalt.nl bestaat al een aantal jaren. Vanaf 27 februari 2009 om precies te zijn. Toen kwam de website online als ondersteuning van de overeenkomst tussen FC Groningen, RWE en de voetbalverenigingen in de gemeente Eemsmond. De Eredivisieclub en RWE ondertekenden op 27 februari 2009 namelijk een overeenkomst waarbij het accent lag op activiteiten met de zeven amateurverenigingen in de gemeente Eemsmond.
face                            twitter

Vijf jaar later is de overeenkomst van toen nog steeds van kracht. Op vrijdag 4juli zal het duel tussen FC Groningen en een team bestaande uit spelers van de zeven verenigingen uit de Gemeente Eemsmond namelijk voor de zesde keer gespeeld worden.

Om alles rond de samenwerking tussen FC Groningen, RWE en de zeven clubs beter in de publiciteit te brengen is de site sinds woensdag 23 april aan Twitter en Facebook gekoppeld. Via het Twitteraccount Eemsmondvoetbal en de Facebookpagina Eemsmond voetbal kan al het nieuws vanaf nu gevolgd worden. Niet alleen nieuws over het duel op 4juli maar ook over andere activiteiten die er vanuit de overeenkomst tussen de drie bovengenoemde partijen is afgesproken.