Cruciale play-offs Leekster Eagles

Geschreven door Bert Jan van der Molen op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Komende vrijdag 25 april spelen zowel Leekster Eagles 1 als Leekster Eagles 2 een thuiswedstrijd in Sportcentrum Leek. Voor het 1e staat lijfsbehoud in de Eredivisie op het spel, voor het 2e de mogelijkheid om te promoveren van de Topklasse naar de 1e Divisie.
leekster eagles

Vrijdag trok FC Meerhoven nipt aan het langste eind in de thuiswedstrijd tegen 't Knooppunt uit Amsterdam. De eerste van 3 play-off wedstrijden voor 2 plaatsen in de Eredivisie eindigde in Eindhoven 7-6. Dit betekent dat Leekster Eagles hun eerste play-off thuis gaan spelen tegen FC Meerhoven. De wedstrijd in Sportcentrum Leek begint vrijdag 25 april om 21.15 uur.

Na deze wedstrijd moet Leekster Eagles op 2 mei op bezoek bij 't Knooppunt in Amsterdam. Na afloop van deze wedstrijd zal het duidelijk zijn welke 2 clubs volgend seizoen gaan uitkomen op het hoogste niveau. Leekster Eagles 2 speelt komende vrijdagavond hun 2e play-off wedstrijd tegen FC Anatolia, Afgelopen vrijdag werd het in Lelystad 3-3. De aftrap is om 20.00 uur in Sportcentrum Leek. Al met al een avond met twee topwedstrijden waarbij veel op het spel staat voor Leekster Eagles.

Entree op deze avond is gratis.