Leekster Eagles nieuws

Geschreven door Bert Jan van der Molen op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Contract Symen Abe Hoekstra niet verlengd

Deze week is bekend gemaakt dat trainer Symen Abe Hoekstra en Leekster Eagles aan het einde van dit seizoen afscheid nemen van elkaar. Het bestuur van Leekster Eagles is van mening dat de selectie een frisse impuls kan gebruiken, en dat een wisseling van de wacht daaraan kan bijdragen. Hoekstra heeft alle begrip getoond en is bereid is om zijn functie tot en met de nacompetitie te vervullen. Het bestuur heeft grote waardering uitgesproken voor de inzet en betrokkenheid van Symen, die overigens veel verder terug gaat dan de afgelopen 3 jaar.
  leekster eagles

Districtskampioenschappen


Komende zaterdag 19 april vindt het jaarlijkse toernooi voor het KNVB Districtskampioenschap voor A-, B- en C-junioren plaats in Roden. Leekster Eagles zal met de A1 en C1 deelnemen. De winnaars zullen als afgevaardigden van District Noord meedoen aan het landelijke jeugdzaalvoetbaltoernooi. Om 18.15 uur zal Leekster Eagles C1 de eerste wedstrijd spelen tegen Real Camaradas C1. De A1 trapt om 18.24 uur af tegen ONR A1.
Selectiedagen Leekster Eagles

Met het oog op uitbreiding van de jeugdselecties voor het komende seizoen organiseert de jeugdafdeling van Leekster Eagles op de zaterdagavonden 10 en 24 mei selectiedagen voor de jeugd in de Noordelijke provinciën. Op beide avonden vinden er selectietrainingen plaats, welke afhankelijk van de leeftijdscategorie tussen 18.30 en 22.30 uur zullen plaatsvinden.

Leekster Eagles is vooral op zoek naar spelers die volgend seizoen in de leeftijdscategorie van de A, B en/of C junioren passen. Maar daarnaast is er binnen de jeugdopleiding ook plaats voor getalenteerde D-pupillen. 

Dus hou jij van zaalvoetballen, denk je dat we jou goed kunnen gebruiken en wil je graag kans maken om geselecteerd te worden voor Leekster Eagles, meld je dan voor 3 mei a.s. aan!
Wie weet kan het een begin zijn van een succesvolle en leuke zaalvoetbalcarrière!
Als dit niet voor jou aan de orde is, maar je weet wel iemand die erg geschikt zou kunnen zijn, horen we dat natuurlijk ook graag.

Aanmelden kan voor 3 mei a.s. door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de volgende gegevens: ··Naam: ·Adres: ·Postcode: ·Woonplaats: ·Geboortedatum:

Telefoon thuis:
Telefoon mobiel:
E-mail adres:
Veldclub + team (indien van toepassing):

Na aanmelding zal er bericht volgen over wanneer, waar en hoe laat je precies verwacht wordt.

Kids United

Bij de wedstrijd tegen LZV was Kids United weer op bezoek om de Eagles aan te moedigen. Leekster Eagles draagt Kids United een warm hart toe, en om een bijdrage te leveren aan hun doelstellingen kwam de opbrengst van de verloting geheel ten goede van Kids United.