Meisjes en dames voetbal bij VVSV`09

Geschreven door VVSV'09 op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Om dames/meisjesvoetbal bij VVSV`09 promoten en nog meer vrouwelijke leden te trekken hebben de dames een aantal leuke activiteiten georganiseerd. Zo is er op vrijdag 11 april 2014 vanaf 16:30 uur een voetbalclinic voor meisjes van de basisschoolleeftijd. Deze clinic wordt gegeven door Piet Ruchti, Jaap van der Ploeg en Renne Vogel. Piet Ruchti is op dit moment trainer van de dames bij VVSV`09. Jaap van der Ploeg wordt volgend jaar hoofdtrainer bij VVSV`09 en Renne Vogel is trainer van de MD`s. Aan het eind van deze clinic staat er patat met een frikadel of kroket klaar voor de meisjes die hebben meegedaan. Ook wordt er een goodiebag aangeboden.

vvsv
Om 19.30 uur start de voetbal clinic voor meiden en dames. Deze clinic wordt verzorgd door voetbalschool “Het Verschil” uit Winsum. Deze voetbalschool heeft Ulrum als locatie waar trainingen worden geven op de vrijdagavond. Dankzij deze trainingen worden jeugdige spelers betere voetballers, omdat er vooral op techniek wordt getraind. Na afloop van de clinic is er een gezellige avond in de kantine met muziek, een hapje en een drankje en natuurlijk wordt er ook een goodiebag aangeboden.

Voor degene die de smaak te pakken hebben mogen tot de zomerstop gratis  mee trainen. De MD traint op maandag om 18:30 uur in Ulrum. De MC traint op maandag om 18:30 en donderdag om 18:30 uur in Zoutkamp. De dames trainen op maandag om 19:30 uur in Ulrum en op donderdag om 19:30 uur in Zoutkamp. Voor meer informatie kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..