Leekster Eagles-nieuws

Geschreven door Bert Jan van der Molen op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Zaterdag 5 april speelt Leekster Eagles de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De nummer 10 van de Eredivisie, LZV/Kuypers Hair & Wellness uit Lichtenvoorde, komt dan op bezoek in Sportcentrum Leek. De aftrap is om 19.30 uur en de entree is gratis.


leekster eagles
Voor de tweede keer dit seizoen wordt er niet op vrijdag maar op zaterdag gespeeld. Deze keer wel in de vertrouwde zaal overigens. Later deze week volgt er meer informatie over de voorwedstrijd, die om 18.00 uur zal aanvangen.

Vrijdag 28 maart jl. speelde de Eagles met 3-3 gelijk tegen Groene Ster in Vlissingen.

Hiermee heeft de ploeg van Symen Abe Hoekstra wederom een zeer belangrijk punt behaald. Het verschil met hekkensluiter TZR/Fermonia Boys uit Roermond is nu 2 punten. Daarmee is handhaving op het hoogste niveau echter nog niet zeker. Het lijkt er weliswaar op dat de Eagles directe degradatie gaan voorkomen (alleen nummer laatst degradeert rechtstreeks), maar een eindklassering op de voorlaatste plaats betekent wel dat de adelaren via play-offs alsnog hun plaats in de Eredivisie moeten zien veilig te stellen. Het beloofd dan ook nog een spannend einde van het seizoen te worden voor de formatie uit Leek.

Op vrijdagavond spelen het 2e en de A1 en B1 hun wedstrijden. Deze keer allemaal in Sportcentrum Leek. Een weekend kan er top zaalvoetbal bekeken worden in Sportcentrum Leek.