Marinus Siekman nieuwe hoofdtrainer FVV Foxhol

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Marinus Siekman wordt met ingang van het seizoen 20 14-20 15 de nieuwe trainer van FVV uit Foxhol. In Foxhol volgt hij Ahmed Ozata op die de laatste drie seizoenen als hoofdtrainer bij de nu nog vierde klasser actief was.
marinus

Door zijn verbintenis met FVV komt er voor Marinus Siekman een einde aan een periode van een seizoen waarin hij als trainer clubloos was. In de zomer van 2013 kwam er namelijk abrupt een einde aan zijn overeenkomst met Zuidhorn toen de zondagtak ophield te bestaan. Om eind juni nog een nieuwe club te vinden is uiteraard een bijna onmogelijk verhaal zodat de ervaren Siekman een jaar niet als trainer op de velden te vinden was.

Maar daar komt nu dus weer verandering in met het afsluiten van een contract bij FVV Foxhol. Een contract waar Marinus Siekman een goed gevoel bij heeft.’ Je moet, althans dat is mijn mening, direct een goed gevoel bij een club hebben. Op basis van de lange termijnplanning die FVV voor ogen heeft heb ik dat absoluut. De doelstelling van de club is om de weg naar boven weer in te slaan en daar gaan we de komende periode in Foxhol hard aan werken.”