Loppersum laat dure punten liggen tegen CSVH.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Lang zag het er naar uit dat SC Loppersum in het duel tegen CSVH eindelijk weer eens een overwinning zou gaan boeken. Maar ver in blessuretijd wist CSVH toch de gelijkmaker te produceren zodat Loppersum uiteindelijk met een gelijkspel en een fikse kater huiswaarts keerde.
scloppersum
Na de eerste vijfenveertig minuten stond het nog 0-0 in het onderlinge treffen tussen CSVH en SC Loppersum die de gasten eigenlijk moesten winnen. Want bij winst zou het team van trainer Jaap Danhof namelijk contact houden met de ploegen die nog in de race zijn voor een plaats in de nacompetitie.

In de eerste helft kregen beide teams wel wat kansen om tot een openingstreffer te komen maar die waren nog niet echt groot te noemen volgens elftalleider Sander Eisinga. ,, De eerste helft gaf wel een beeld van twee ploegen die gelijkwaardig aan elkaar waren maar dat was na de rust anders. Nadat we via Rudolf Hidskes 1-0 waren gekomen waren we duidelijk de bovenliggende partij. Dat zorgde vervolgens voor een groot aantal kansen voor ons maar paal en lat stonden meer succes voor ons in de weg. Ondanks de nodige pech kregen we echter voldoende mogelijkheden om de score verder op te voeren en dat hebben gewoon nagelaten. Dat is iets wat de ploeg zichzelf kan verwijten maar wat een bekend euvel van ons is. We komen dit seizoen maar moeizaam tot scoren en dat was ook tegen CSVH niet anders. We hadden dit duel gewoon moeten winnen en daarom kan ik ook niet anders zeggen dan dat we twee hele dure punten hebben laten liggen.”

Bron: Ommelander Courant