Mooi afstudeerproject voor Kevin van Dellen.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Kevin van Dellen is naast voetballer van Pelikaan S student aan het Alfa-college. Als 4e jaars student heeft hij samen met Christian Nijenhuis de Ouder-kind survival als afstudeeropdracht gekregen en daar is de student uit Oostwold erg blij mee. ‘Op 14 mei is de tweede editie van de ouder-kind survivalrun.  Na een succesvolle editie in 2013 zal er ditmaal nog meer spektakel en uitdaging in het parcours zitten waar de komende weken via www.ouderkindsurvivalrun.nl en www.facebook.com/survivalrunassen nog voldoende over bekend zal worden gemaakt. Samen met Christian heb ik enorm veel zin om dit spektakel te organiseren waarbij we ondersteuning krijgen van Tara Oosterhuis die derdejaars op het Alfa-college is.”

logo ouder kind run

Ook dit jaar, zo verteld Kevin van Dellen, wordt er weer als duo gestreden maar is er een extra element aan de survivalrun toegevoegd. ‘Naast dat er aan de wedstrijd deelgenomen kan worden kunnen de deelnemers er ook voor kiezen om aan een recreatieve versie deel te nemen. Dat betekent dat iedereen die samen aan de Ouder-kind survival wil deelnemen dat ook daadwerkelijk kan doen.

Voor de volledigheid geeft Kevin aan waar een team uit moet bestaan en wat voor afstanden er gelopen kunnen worden. ‘Een duo moet bestaan uit een kind tussen de 7 t/m 14 jaar en een volwassene waarbij we de leeftijd op 16 jaar of ouder hebben gezet. De afstanden die gelopen kunnen worden zijn: 3 km recreatief, 5 km recreatief en 5 kilometer wedstrijdloop. De inschrijvingskosten bedragen verder 7,50 waar de deelnemers op de dag zelf ook het nodige voor terug zullen krijgen. En verder hebben we besloten om het geld wat we aan het evenement overhouden te schenken aan een goed doel. Dat doel is educAIDed die zich inzetten voor het verbeteren van het onderwijs in arme landen. Maar voor meer informatie verwijs ik graag naar www.ouderkindsurvivalrun.nl of www.facebook.com/survivalrunassen .