Rood Zwart Baflo wint ook tegen v.v. TLC.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Rood Zwart Baflo won zaterdag het uitduel tegen v.v. TLC met 0-3. Dat was voor de Bafloërs de vierde achtereenvolgende zege op rij waardoor de ploeg van trainer Sander Tromp opeens volop in de race is in de strijd om de tweede periode.
RoodZwartBaflo


Rood Zwart Baflo won zaterdag met 0-3 van v.v. TLC maar dat was volgens trainer Sander Tromp geen gemakkelijk behaalde overwinning. ,,In de eerste helft gebeurde er eigenlijk niets want beide teams speelden heel matig. Er werden weinig kansen gecreëerd en het veldspel was ook niet echt iets waar je vrolijk van werd. Dat veranderde in ons geval na de rust duidelijk en dat zorgde er voor dat we direct na de rust via een doelpunt van Nico de Vries op een op dat moment verdiende 1-0 voorsprong kwamen.”

Deze voorsprong zorgde er volgens Sander Tromp voor dat er wat meer rust in het spel zijn team kwam en wat helemaal gebeurde toen Dennis Tromp er in de 60e minuut 0-2 van wist te maken. ,,Na de 1-0 waren we al de bovenliggende partij maar na onze tweede treffer hadden we het duel helemaal onder controle. Er werd ook nu weer als een team gevoetbald en dan blijkt gewoon dat wij prima kunnen voetballen. Door deze vierde achtereenvolgende overwinning, die door de 0-3 van Patrick Rutgers nog wat meer gestalte kreeg, doen we nu ook mee in de strijd om de tweede periodetitel. Dat is iets waar ik mij echter nog niet teveel mee bezig wil houden. Bij aanvang van de tweede helft van het seizoen hebben afgesproken dat we meer punten willen halen dan in het eerste deel van het seizoen. Dat ziet er door de vier overwinningen na de winterstop nu goed uit maar we bekijken het verder van week tot week en wat er dan verder gebeurt, zien we dan wel weer.”