Duur puntverlies voor Goldlinze tegen Neptunia

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Godlinze had zaterdag prima zaken kunnen doen door het uitduel tegen Neptunia te winnen. De ‘Glinsters’ verloren het duel in Delfzijl echter met 1-0 en daar was trainer Peter Ernst duidelijk niet blij mee.
Godlinze


Godlinze streed voor aanvang van het duel tegen Neptunia nog op vier fronten mee maar na zaterdag zijn dat er nog maar drie. Want door het verlies in het inhaalduel tegen Neptunia ging de tweede periode naar Zuidhorn en moet Godlinze hopen dat het de derde periode wint of dat het als nummer drie de competitie weet te beëindigen want ook de achterstand op koploper VV Groningen bedraagt ondertussen al zeven verliespunten.

Maar zo vertelde Peter Ernst na afloop van de wedstrijd, dan zal er wel met een andere instelling gevoetbald moeten worden dan zijn ploeg tegen Neptunia liet zien. ,,In het eerste kwartier ging het nog wel en wisten we ons ook wel wat kansen te creëren. Maar toen het verzilveren van die kansen achterwege bleef werd het er bij ons allemaal niet beter op. Dat zorgde er vervolgens voor dat Neptunia wat meer in de wedstrijd kwam en na ongeveer een half uur spelen zelfs op een 1-0 voorsprong kwam.”

Na deze vervelende tegengoal kon het spel van zijn ploeg Peter Ernst, die nog steeds niet mobiel genoeg is om de trainingen te verzorgen, helemaal niet meer bekoren. ,,Als technische staf doen we er alles aan om het team zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstrijden maar wat het team zaterdag liet zien sloeg nergens op. Natuurlijk baal ik er van dat ik op dit moment niet zelf op het veld kan staan maar ik vind wel dat de ploeg daar anders mee om moet gaan. Daar moeten we de komende week maar eens even goed met elkaar over praten. Want laat een ding duidelijk zijn, ik vind gewoon dat wij het aan onze stand verplicht zijn dat we om de prijzen meespelen. Dat is iets wat ik ook in de tweede helft niet heb gezien want ook toen hebben we het Neptunia niet echt lastig gemaakt. Dus wat betreft was het een hele slechte zaterdag voor ons waarbij de concurrentie lachend kon toekijken hoe wij drie kostbare punten hebben verloren.”

Bron: Ommelander Courant