Tweede instuiftraining Futsal Marum

Geschreven door Daniel Dongstra op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Zaterdag 1 februari werd er onder leiding van trainer Andy de Jong een instuiftraining georganiseerd voor jeugdspelers uit de Gemeente Marum. Een succesvolle avond, de volledige twee uren werden benut om lekker te voetballen. Spelers konden op deze manier kennis maken met zaalvoetbal en de club Futsal Marum.
futsal marum
Op zaterdag 1 maart a.s organiseert Futsal Marum opnieuw een instuiftraining van 19:00 tot 21:00 uur voor spelers in de leeftijdscategorie 15 tot en met 18 jaar woonachtig in de gemeente Marum. Dit geeft spelers die verhinderd waren alsnog de kans om deel te nemen aan de instuiftraining. Het bestuur van Futsal Marum is voornemens om in het seizoen 2014-2015 weer een talentvolle lichting zaalvoetballers op te leiden. In 2011 heeft Futsal Marum ook een jeugdteam opgericht. Deze spelers zijn inmiddels uitgegroeid tot vaste waardes in de verschillende selectieteams van onze club.

 Met het oprichten van een nieuwe lichting jeugdspeler die uiteindelijk over voldoende kwaliteiten beschikken om in één van de selectieteams van Futsal Marum uit te kunnen komen blijft de club groeien en verjongen. De training zal worden gegeven door Andy de Jong, die tevens hoofdtrainer is van Futsal Marum 1, dat sinds dit seizoen landelijk speelt in de Topklasse van de KNVB. Het betreft hier een geheel vrijblijvende en leerzame zaalvoetbaltraining waarvoor geen enkele zaalvoetbalervaring is vereist. Nodig ook vooral je vrienden uit als ze het leuk vinden om een balletje te trappen!

Waar: Sportcentrum De Holten

Wanneer: zaterdag 1 maart 2014

Hoe laat: 19:00 tot 21:00

Wie: Jongens van 15 t/m 18 jaar woonachtig in gemeente Marum

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact met ons opnemen via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)