Stichting 'Dappere Dochters eigen rubriek op Puurvoetbalonline als voorloper naar eigen website

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Nadat het persbericht van de stichting ‘Dappere Dochters’ geplaats was kwamen er wat vragen over waar het persbericht op Puurvoetbalonline gevonden kon worden.
gekleurde bal

Die vraag kwam omdat het persbericht niet direct op de hoofdpagina te vinden was maar men naar een aparte rubriek op Puurvoetbalonline doorverwezen werd. Deze doorverwijzing is de voorloper van een eigen website die de Stichting ‘Dappere Dochters’ in de toekomst zelf online gaat brengen.

Een eigen website waar dan alles wat nu al voor de rubriek Maran-Karlijn geschreven is op terug te vinden zal zijn als aanloop naar een website van een stichting die een succesvolle stichting gaat worden.

Maar om het bereik van de stichting die Aalderd en Marielle Duinkerken, samen met Anita Haan, hebben opgezet nog groter te laten maken zullen we alles wat er voor de stichting 'Dappere Dochters' geschreven wordt ,en wat ook verder in de media terug te vinden zal zijn, ook op de hoofdpagina van Puurvoetbalonline mee laten draaien.

Dus voor alle duidelijkheid, de rubriek Maran-Karlijn is de voorloper van de eigen site van de stichting ‘Dappere Dochters’ maar waar gezien de grote belangstelling die er nu al gaande is rond dit fantastisch initiatief nog geen tijd en ruimte voor is om op dit moment al een eigen site te realiseren.