Stedum ontvangst in eigen 'Stadion' concurrent Boerakker

Geschreven door Jaap Dijkema op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

De mannen van Leendert Nieborg nemen het zaterdag op tegen concurrent Boerakker. Beide ploegen willen graag een nacompetitieplek voor promotie veilig stellen en hebben daarom de drie punten hard nodig.
Stedum

Stedum heeft een paar wedstrijden minder gespeeld dan de concurrenten en staat mede hierdoor nog op de 6e plaats. Boerakker heeft de sterke eerste seizoenshelft na de winterstop geen goed vervolg kunnen geven want de drie gespeelde wedstrijden van Boerakker in het nieuwe jaar werden alle drie met duidelijke cijfers verloren.

Nieborg kan de tegen Boerakker weer een beroep doen op doelman Dirk Pijl, die van een schorsing terugkeert, en topscorer Siebrand Dijkema. Ook heeft Nieborg Good old Robert Freese bij de selectie gehaald. De wedstrijd in het stadion van v.v. Stedum staat onder leiding van Dhr. A.N. Leenders en begint om 14:30 uur.

Voorafgaand aan de wedstrijd speelt het tweede elftal de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar tegen het tweede elftal van Corenos. Helaas kan Jeroen Slager zijn voetbalkunsten niet vertonen in dit duel. Slager raakte vorige week in een oefenduel tegen De Fivel zwaar geblesseerd aan zijn enkel. Hierbij wensen we Jeroen een voorspoedig herstel! De wedstrijd van Stedum 2 begint om 12:15