Oprichtingsvergadering v.v. Zeester op vrijdag 14 maart

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Op vrijdag 14 maart zal in de ‘Zeearend’ te Zoutkamp de oprichtingsvergadering van de voetbalvereniging Zeester plaatsvinden.
457db84baa-logo20keuze202


Op vrijdag 14 maart zal, zo valt op de website www.vvzeester.nl te lezen, de oprichtingsvergadering van de voetbalvereniging Zeester plaatsvinden. Dan zal ook het bestuur officieel gekozen worden waarbij het oprichtingsbestuur kan melden dat het ondertussen alle vacatures in het bestuur heeft ingevuld. Want naast Sietse van der Veen, Michel Dijkstra, Andries Zuidersma, Sjoerd Steegstra, Alfred Buitjes, Edo Wiersum zal Grietje Pol het bestuur compleet maken.

Zeester maakt verder bekent dat er zich ondertussen al 120 spelende leden hebben aangemeld en wat de stap om de fusieclub VVSV’09 te verlaten in de ogen van de initiatiefnemers alleen maar rechtvaardigt. Op de oprichtingsvergadering zullen de leden naast dat ze het bestuur officieel gaan kiezen ook bijgepraat worden over de ontwikkelingen tot nu toe en zal er ook gestemd worden over het logo waar Zeester in de toekomst gebruik van gaat maken.