Dames De Heracliden zoeken trainer/coach

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Sinds dit seizoen volgt Puurvoetbalonline enkele damesteams waaronder het eerste damesteam van De Heracliden. Het damesteam van De Heracliden, dat uitkomt in de vierde klasse, zit op dit moment zonder trainer-coach en doet daarom het volgende verzoek.

DeHeraclidenSinds september/oktober zit het team zonder een vaste trainer/coach. Vanuit De Heracliden en door het team zijn diverse mensen benaderd om deze taak op zich te nemen. Dit heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd maar wel zijn Jan Posthumus en Martijn Elzinga bereidt gevonden om voorlopig de trainingen te verzorgen.

Helaas zijn Jan Posthumus en Martijn Elzinga op de zaterdagen niet in staat om het team te begeleiden omdat Elzinga als tweede trainer van De Heracliden actief is terwijl Jan Posthumus als doelman van ZEC actief is. Het team heeft echter gemerkt dat het erg belangrijk is dat er iemand met voetbalinzicht het team kan begeleiden en coachen tijdens de wedstrijden op de zaterdagen.
Vanuit het bestuur en het team heeft de zoektocht tot op heden nog niks opgeleverd waarbij vooral binnen de club gekeken.

De meiden van De Heracliden hopen dat er misschien wel iemand van buitenaf is die geïnteresseerd is om als trainer/coach te fungeren vandaar deze oproep waarbij geïnteresseerden kunnen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .