Omlandia 8 verplettert Futsal Usquert 2

Geschreven door Wichard Slagter op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Op vrijdagavond 7 Februari stond in de Mencke Uithuizen het duel Futsal Usquert 2 –Omlandia 8 op het programma, een soort derby aangezien er vele Usquerders actief zijn voor Omlandia 8.

OmlandiaADe Omlandianen werden voor aanvang in nieuwe vesten gestoken die zijn aangeboden door Powerfocus Fotografie. De vesten hadden een uitstekende werking op het vertoonde spel deze avond want binnen 10 minuten stond daar al een 0-5 voorsprong voor Omlandia.

Na een vijftal minuten zonder goals werd voor rust toch nog een ruime 0-10 voorsprong behaald. Na de rust kwam Usquert beter uit de startblokken en leverde een aanval zelfs een penalty op die met enig geluk werd binnen geschoten. Na de 1-10 gaf Omlandia niets meer weg en kon het naar hartenlust gaan aanvallen en werken aan het doelsaldo. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Doornbos stond daar een klinkende 1-23 uitslag op de borden. De doelpuntenmakers deze avond: Darren Kavanagh 8, Kevin de Jong 6, Nico Pouwels 5, Jasper Dijk 3 en Stefan de Jong 1. Op 7 maart staat het volgende duel op het programma, thuis in de Tiggelhal tegen Pelikanen 1.