SV Bedum C1 wint van derde divisionist ACV C1

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Zaterdag speelde de C1 van SV Bedum een oefenduel tegen de C1 van ACV uit Assen. Voor ruim 100 toeschouwers wonnen de Bedumers het duel met 3-2.
svBedum

De technische staf van SV Bedum C1 had voor zaterdag een interessante tegenstander kunnen strikken in de vorm van ACV C1. De Assenaren spelen in de derde divisie en was op papier dus een tegenstander waar de ploeg van trainer/coach Bas Groeneveld een stevige kluif aan zou hebben.

Maar het werd op sportpark Langs de Lijn een enerverend duel want de ruim honderd toeschouwers kregen twee aanvallend ingestelde ploegen te zien waarbij de thuisploeg de leiding nam.

Na de verrassende 1-0 werd het ook nog 2-0 voor de Bedumers die echter wel moesten toestaan dat de derde divisionist tot 2-1 terugkwam en wat de spanning weer terug in de wedstrijd bracht.

SV Bedum behield echter de regie kwam in de tweede helft zelfs weer op 3-1 zodat men in Bedum voorzichtig in een stunt begon te geloven. Uiteindelijk werd de eindstand bepaald op 3-2 in het voordeel van SV Bedum C1 dat door deze mooie overwinning als trotse koploper in de eerste klasse poule 32 het nodige zelfvertrouwen tankte voor de tweede helft van de competitie.