Leekster Eagles 2-SV Bedum: Winnen is dat wat telt

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Als de schijn ons niet bedriegt gaan er dit weekend veel wedstrijden in het amateurvoetbal niet door. De veldomstandigheden zijn verre van ideaal en ook  de naderende dooi zal dat er allemaal niet beter op maken. Maar, net als voor de winterstop, neem ik de duels waar ik namens de Ommelander Courant aanwezig ben extra onder de loep.
leekster eagles                     svBedumVanavond, vrijdag 31 januari, staat voor mij een zaalvoetbalduel op het programma. Een duel in Leek tussen de reserves van Leekster Eagles en de hoofmacht van SV Bedum.

De meeste aandacht ging natuurlijk uit naar SV Bedum want die ploeg komt uit in de topklasse waar ook Futsal Winsum die jaar weer in uitkomt

De Bedumers promoveerden na het vorig seizoen naar de topklasse en staan daar nu op een achtste plaats. Vier van de dertien duels werden gewonnen, vier keer speelde de ploeg gelijk en vijf keer werd er verloren.

Verder is e op de officiële clubsite van de Bedumers niet veel over het team te vinden maar wat ook van toepassing is op de Leekster Eagles. Want ook daar is de informatie summier te noemen.

Maar vanavond een terugkeer naar de hal waar het bijna drie weken geleden een waar spektakel was tijdens de finaleavond van het Leekstervoetbalgala.

Die kakofonie aan geluid zal er nu niet naar buiten waaien tijdens een duel waarin SV Bedum prima zaken zal doen tegen een Leekster Eagles dat door het gering aantal gespeelde wedstrijden nog volop in de race voor het kampioenschap is.