Pelikaan S-KRC afgelast

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Het duel tussen Pelikaan S en KRC gaat morgen niet door. Dat komt niet omdat er een meter sneeuw op het veld in Oostwold ligt. Dat komt ook niet omdat de door sponsor Hans Top geplantefrikadellen in volle bloei staan maar dat heeft een andere reden.


PelikaanSKRC kon geen representatief op de been brengen vertelde de teamleider van Pelikaan S, Ard Torrenga. ‘ KRC heeft te maken met een groot aantal geblesseerde en ziekte spelers. Dat zou er voor zorgen dat ze met het tweede team naar ons toe zouden moeten komen. In overleg met de KNVB, dat eigenlijk vond dat KRC gewoon moest spelen, is uiteindelijk besloten dat het duel opnieuw vastgesteld gaat worden. Dit omdat het tweede team van KRC een elftal is wat bestaat uit goedwillende veertigers en vijftigers die ongetraind als ze zijn als kanonnenvoer voor ons zouden dienen.”

Dat de afgelasting gevolgen voor KRC heeft zal iedereen duidelijk zijn want dat de twee voor de winterstop verdiende punten ingeleverd gaan worden is bijna wel zeker. De afgelasting betekent overigens dat Pelikaan S nu tegen derdeklasser Zwaagwesteinde zal spelen want die ploeg was in de 3B het team wat dit weekend vrij was.