Gert Slomp ook volgend seizoen hoofdtrainer vv TLC-zondag

Geschreven door Geert Spaan op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Het bestuur en technische commissie van vv TLC hebben het contract met hoofdtrainer Gert Slomp verlengd.

TLC

 Het bestuur en de technische commissie van vv TLC hebben het contract met Gert Somp verlengd als hoofdtrainer van vv TLC zondag. Gert Slomp is als eerste hoofdtrainer werkzaam bij de fusieclub vv TLC en over de eerste helft van het seizoen is het bestuur meer dan tevreden.

Vooral de wijze waarop Gert Slomp van twee verschillende clubteams, vv Leek Rodenburg en vv Tolbert, een aantrekkelijk voetballende ploeg heeft weten te creëren spreekt het bestuur eer aan. Dit heeft dan ook geresulteerd dat de 1e helft van het seizoen is afgesloten als koploper van de 5e klasse E. Ook heeft vv TLC zondag de 1e periodetitel op zak en als nieuwe club mag vv TLC daar trots op zijn.

Gert Slomp zal de 2e helft van het seizoen met dezelfde technische staf verder gaan als in de 1e helft van het seizoen. Samen met de staf en spelersgroep zal Gert Slomp proberen vv TLC zondag naar de 4e klasse te loodsen.

Gert Slomp heeft al een lange trainerscarrière achter zich. Slomp was jeugdtrainer bij Sp. Oranje (nu S.V.V. '04) en Amicitia VMC uit Groningen. Hoofdtrainer bij p.h. Almelo, hoofdtrainer en jeugd coördinator bij s.v. Almere, trainer bij Harkemase Boys, trainer bij v.v. Jubbega en vanaf het seizoen 2013-2014 hoofdtrainer van vv TLC zondag waar nu dus nog minimaal een seizoen aan toegevoegd wordt.