Sponsorkorting.com steunt het Winsumer Glazenhuis

Geschreven door Sportsponsoring op . Geplaatst in Nieuwsflitsen

Op tweede kerstdag ging het Winsumer Glazenhuis van start. Het doel was om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de bouw van een onderkomen met kantine en toiletten voor de NOVO bij hun dagbestedinglocatie Hertenkamp de Borgstee te Winsum.


1388728281N1506636 583724025035353 236617065 n 1

Marcel Pannekoek en Patrick Kauw bieden namens Sponsorkorting een cheque aan t.b.v. Toiletten en een kantine bij het dagbestedinglocatie Hertenkamp de Borgstee

In de drie dagen dat het Glazen Huis op het Dorpsplein in Winsum stond, draaiden 23 DJ's plaatjes voor geld en waren er buitenactiviteiten zoals een spinningmarathon en een prijzenfestival met het Rad van Avontuur. Allemaal acties waarmee grote bedragen zijn opgehaald. Daarnaast werden er diverse acties door inwoners georganiseerd zoals onder anderen iemand laten kaalscheren of het inzamelen van geld door het reduceren van het lichaamsgewicht. Ook kon men deelnemen aan een pubquiz, pokeren, klaverjassen, bingo en nog veel meer ten behoeve van het goede doel.

Ook de Winsumer ondernemers droegen hun steentje bij aan het Winsumer Glazenhuis. In samenwerking met Sponsorkorting.com hebben zij maar liefst EUR 2.015,- opgehaald. De ondernemers bedachten zelf een korting of een aanbieding voor producten in hun winkel en daarvan konden inwoners gebruik maken via de website van Sponsorkorting.com.

De inwoners kochten voor EUR 5,- een toegangspas voor de website en konden op de site de acties van de ondernemers bekijken. Vervolgens konden de inwoners met hun pas en eventueel hun geprinte actiebon naar de ondernemer om de actie te verzilveren. De ondernemer had zodoende meer klanten over de vloer, de inwoner kon profiteren van allerlei scherpe en mooie kortingen of aanbiedingen en het Winsumer Glazenhuis kreeg het gehele bedrag van de inkomsten van de pasverkoop op hun rekening.

De actie van Sponsorkorting.com kan op deze wijze financieel veel betekenen voor verenigingen of goede doelen. Door de actie ontstaat er een win-win-win-situatie voor plaatselijke ondernemers, inwoners en verenigingen of goede doelen.

In totaal hebben alle acties voor een onderkomen met kantine en toiletten voor de NOVO bij hun dagbestedinglocatie Hertenkamp de Borgstee te Winsum een fantastisch bedrag opgeleverd van maar liefst EUR 16.724,58. Een hoger bedrag dan de opbrengst van afgelopen jaar en het streven voor 2014 is om dit bedrag weer te overtreffen.